Služby

To, co vám na našich setkáních umožní opravdový vnitřní růst, je důvěra, otevřenost a autentičnost, které jsou základem pro tzv. zranitelnost. Důvěra, autenticita a bezpečné prostředí, kde můžete být tím, kým opravdu jste, jsou klíčovými aspekty, které v koučinku, Life mentoringu a poradenství nabízím. Mými silnými stránkami jsou etický a profesionální přístup spojený s vysokou mírou empatie, vnímavosti a otevřenosti.



Osobní koučink


Vnímáte touhu začít dělat věci jinak? Prožíváte nespokojenost v  různých životních oblastech a přejete si změnu? Nevíte JAK a prožíváte pochybnosti, jestli to zvládnete?

V roli kouče pomáhám svým klientům rozvíjet jejich sebedůvěru a uvědomění, Co a PROČ přesně chtějí. Společnými silami objevujeme různé pohledy a způsoby, JAK dosáhnout jimi vytyčených cílů. Jsem jim oporou ve chvílích, kdy se rozhodují vykročit, nebo potřebují vytrvat na zvolené cestě.



Klienti se na mě obracejí např. v situacích, kdy:

- chtějí  zlepšit své profesní, osobní nebo rodinné vztahy

- stojí před důležitým rozhodnutím nebo novým životním krokem

- prožívají strach nebo nedůvěru a  hledají více odvahy nebo jistoty

- touží najít nový směr, rozvoj a ztracené sebevědomí

- touží po změně a neví jak

- v těžkých nebo krizových situacích



Life Mentoring


Potřebujete ve své životní roli, situaci, profesi či ve vztazích podporu, provázení a uvítáte vhled, radu, sdílení znalostí a zkušeností nebo zpětnou vazbu?


Někteří klienti procházejí v životě situa-cemi, ve kterých se cítí osaměle nebo ztra-ceni. Často nehledají pouze koučink, ale potřebují slyšet také radu či získat jiný náhled na situaci. V takových případech jim poskytuji podněty, konzultace nebo zpět-nou vazbu na základě svých osobních a profesních znalostí, zkušeností a vzdě-lání.


Mezi tématy, které se mnou lidé otevírají  a řeší formou Life mentoringu jsou např. Burn-out/vyhoření, osobní rozvoj, vztahy na pracovišti, rodinné a osobní vztahy, krizové životní situace, konflikty, vážná nemoc, vážná nemoc v rodině, výchova chlapců a dívek, sladění profesního a rodinného života, pocity nedostatečnosti, otázky ženství, mateřství, provázení v těžké nemoci atd.

Kariérové poradenství


Nacházíte se v situaci, kdy zvažujete profesní změnu? Potřebujete objevit vaše silné stránky a uplatnit je na vaší aktuální pracovní pozici? Řešíte směrování své studijní nebo profesní kariéry?

V kariérovém poradenství nabízím koučin-kový přístup, storytelling, osobnostní typo-logii a další metody k získání nového po-hledu na vaše silné stránky a schopnosti a jejich využití.





Každý člověk je originální a jedinečný v kombinaci typu osobnosti, talentů, schopností a dovedností. Ve studijním nebo profesním směřování tak zájemcům pomáhám objevit originální kombinaci jejich silných stránek a darů. Podporuji je v jejich rozvíjení, naplnění či případném odstranění bloků, které jim stojí v cestě k rozvinutí jejich plného potenciálu.

Milka L.

15.03.2024

Koučink s Hajnalkou mohu vřele doporučit každému, kdo hledá citlivého průvodce v obtížné životní situaci. Setkání s ní mě velmi obohatila a pomohla mi vyjasnit si priority v osobním tématu, kde jsem se dlouho točila v kruhu. Rovněž jsem mohla zahlédnout i mnohem hlubší příčiny mě situace, které mi byly doposud skryty. Správně volenými otazkami mě...

Nick Szabo

01.11.2023

Hajnalka je skvělá! Jsem rád, že jsem měl možnost ji poznat. Dokázala mě navést na jiné myšlení a dala mi nástroje pro další posun. Po osmi týdnech jsem se dostal na místo, kam jsem si myslel, že se už nikdy nedostanu. Vůbec jsem nečekal takhle rychlou změnu a za to rozhodně vděčím Hajnalce. Hned na první návštěvě mi pomohla udělat...

Při příchodu k Hajnalce jsem se cítila vyčerpaná a naprosto vyhořelá. Pociťovala jsem zmatek a nevěděla jsem, jak dál, protože i mé tělo již vysílalo vážné signály, že to takto dál nejde.